All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

hulp bij scheidingHulp bij scheiding - Regel uw scheiding op een
Vriendschappelijke Manier

Bij scheiding krijgt u naast de emoties, veel dingen die geregeld moeten worden. Bezit en eventuele schulden moeten verdeeld worden, de alimentatieregelingen moet afgesproken worden en er moeten belangrijke keuzes gemaakt wat betreft het huis.

All about mediation biedt hulp scheiding aan. Al deze dingen gaan namelijk niet altijd zonder slag of stoot. Voorkom een langdurig en duur rechtelijke proces en neem het recht in eigen handen. Kom samen met uw ex-partner tot een regeling met behulp van een mediator.

Wij bespreken de volgende onderwerpen op deze pagina:

Wanneer hulp echtscheiding?

Bij een scheiding moet een hoop dingen geregeld worden. Komt u met uw ex-partner maar niet uit de verdeling van de inboedel? Lukt het jullie maar niet om een regeling te treffen over de zorg van de kinderen? Willen jullie allebei de trouwe viervoeter hebben maar lukt het niet om tot een overeenkomst te komen van de verdeling van jullie huisdieren?

Lukt het u en uw ex-partner maar niet om tot goede afspraken te komen of lopen de emoties te hoog op waardoor communiceren te moeilijk wordt? Dan biedt hulp bij scheiding uitkomst.

Zoals hier boven staat beschreven komen er veel zaken op uw pad die goede communicatie en overleg vragen. Om tot een goede en eerlijke regeling te komen biedt hulp bij echtscheiding uitkomst.

All about mediation biedt een vriendelijke manier om tot een regeling te komen. Door middel van een mediator komt u samen met uw ex-partner tot goed overleg. Op die manier komen u en uw voormalige partner samen tot een goede oplossing.

Wat doet een hulp bij echtscheiding mediator?

Een mediator biedt scheiding hulp door de rol van onafhankelijke bemiddelaar aan te nemen. Door de neutrale positie geeft een scheiding hulp mediator een nieuwe betekenis aan het conflict en helpt bij het vinden van een oplossing. Een mediator begeleidt en bevorderd alleen het proces en bemoeit zich niet met de inhoud van het conflict. Hierdoor hebben u en uw voormalige echtgenoot de touwtjes in handen.

Jullie bepalen samen hoe de zaken geregeld worden. Een mediator zorgt ervoor dat jullie elkaar begrijpen, naar elkaar luisteren en dat de communicatie niet stagneert. Zo komt u tot een oplossing die voor beide partijen een win-win-situatie oplevert. Voor meer informatie bekijkt u de pagina echtscheiding mediation.

Wilt u graag meer weten over echtscheiding mediator? Bekijk dan de pagina bemiddelaar bij echtscheiding.

Wat voor scheiden hulp bieden wij?

De soorten hulp bij scheiding die wij aanbieden is zeer uitgebreid:

scheiding met kinderenScheiding met kinderen
Wilt u scheiden en is er een kind bij betrokken? Dan helpen wij u graag met het regelen van de alimentatie en de afspraken die u moet regelen over de verzorging van het kind. Neem een kijkje op de pagina scheiding met kinderen voor meer informatie.


Echtscheiding en hypotheek

Wanneer u en uw voormalige partner samen een huis hebben gekocht, heeft u te maken met een hypotheek. Bij een scheiding komt er van alles kijken omtrent deze hypotheek. Gaat een van jullie de ander uitkopen en hoe zit het met de eventuele restschuld wanneer jullie het huis verkopen? Wilt u graag meer weten over de hypotheek kijk dan op echtscheiding en hypotheek.


Convenant scheiding

Aan een scheiding zitten allerlei gevolgen vast. Deze worden vastgesteld in een convenant. All about mediation helpt u graag met het opstellen van de convenant. Voor meer informatie kijkt u op convenant scheiding.


Echtscheiding eigen bedrijf

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u gaan scheiden? Ook dan bieden wij mediation aan. Laat alles eerlijk regelen door middel van mediation. Kijk op echtscheiding eigen bedrijf voor meer informatie.

Gemeenschap van goederen en scheiding
Bent u getrouwd in gemeenschap van goederen? Dan moet jullie vermogen eerlijk over beiden partijen verdeeld worden. Dit brengt nog wel eens discussies met zich mee omdat er geen overeenstemming komt over de verdeling. Mediation helpt u graag met het verdelen van uw vermogen. Wilt u graag meer weten? Kijk dan op gemeenschap van goederen en scheiding.

Procedure echtscheiding
Bent u van plan om te scheiden? Laat dan de scheidingsprocedure door middel van een mediatior plaatsvinden. Wilt u meer weten over de procedure van een echtscheiding kijk dan op de pagina procedure echtscheiding.


Echtscheiding eigen huis

Hebben jullie een eigen huis en gaan jullie scheiden? Het is erg lastig om tot een overeenkomst te komen over uw huis en uw inboedel. Gaat u namelijk uw huis verkopen of koopt de een de ander uit? Kom tot een overeenkomst door middel van mediation. Wilt u graag meer weten over de regelingen van een scheiding en een eigen huis? Kijk dan op de pagina echtscheiding eigen huis.

Scheiding huwelijkse voorwaarden
Bent u getrouwd in huwelijkse voorwaarden en gaat u scheiden? Dan is het belangrijk om te kijken naar de soort huwelijke voorwaarden waarin u bent getrouwd om te bepalen hoe de verdeling van uw vermogen er uitkomt te zien. Wilt u graag meer weten kijk dan op scheiding huwelijkse voorwaarden.

Vechtscheiding hulp
Een echtscheiding kan zich ontwikkelen tot een zogenoemde vechtscheiding. Er is hiervan sprake wanneer er acties worden gehouden met de intentie om de ander schade toe te brengen. Daarnaast is er sprake van vechtscheiding wanneer kinderen grote nadelen ondervinden. Wilt u graag meer weten over vechtscheiding hulp? Kijk dan op de pagina vechtscheiding hulp.

Echtscheiding huurhuis
Wanneer u en uw voormalige partner in een huurhuis wonen is het bij een scheiding belangrijk om naar uw contract te kijken. Om tot een regeling te komen met uw voormalige echtgenoot over de huurwoning biedt een mediator uitkomst. Wilt u meer weten over een echtscheiding en een huurhuis? Bekijk dan de pagina echtscheiding huurhuis

scheiding samenlevingscontractScheiding samenlevingscontract
Hebben u en uw voormalige partner een samenlevingscontract? Dan moeten jullie van alles regelen. De inboedel moet verdeelt worden, er moeten afspraken gemaakt worden over de zorg van de kinderen en er moet een overeenkomst komen over wat er met de woning gaat gebeuren. Tijdens de onderhandelingen kunnen allerlei conflicten ontstaat. Wij bieden ook een mediator aan bij scheiding samenlevingscontract.

Echtscheiding co ouderschap
Wilt u graag een eerlijke regeling met uw voormalige partner over uw kinderen, wanneer u gaat scheiden? Dankzij de mediator die wij aanbieden, komt u tot eerlijke afspraken zodat beide ouders nauw betrokken is in het leven van uw kinderen. Kijk op de pagina echtscheiding co ouderschap voor meer informatie.

Schulden bij scheiding
Naast bezittingen, worden ook eventuele schulden over beiden partijen verdeeld. Komt u er maar niet uit om een eerlijke verdeling te maken? Dan biedt een mediator uitkomst. Laat een mediator u helpen met schulden bij scheiding.

Echtscheiding uitkering
Komen u en uw ex-partner er maar niet uit de verdeling van bepaalde uitkeringen? Bijvoorbeeld de verdeling van kinderbijslag. Het is vaak lastig om tot een overeenkomst te komen. Wie heeft er precies recht op? De echtscheiding mediator helpt u bij een echtscheiding uitkering.

Overspel en echtscheiding
Heeft uw partner overspel gepleegd en wilt u scheiden? Een mediator ondersteunt u bij het communiceren met uw ex-partner om uw scheiding te regelen. Bekijk voor meer informatie de overspel en echtscheiding pagina. 

Depressie en scheiding
Wanneer u gaat scheiden spelen er allerlei gedachtes en gevoelens een rol. Dit is erg deprimerend en zorgt ervoor dat het lastig is om uw hoofd boven water te houden. Een echtscheiding mediator ondersteunt u bij de stappen. Bekijk de depressie en scheiding pagina voor meer informatie. 

Echtscheidingsbemiddeling Breda
Woont u in Breda en heeft u behoefte aan echtscheidingsbemiddeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk in alle provincies gevestigd. Bekijk onze echtscheidingsbemiddeling Breda voor meer informatie.  

Bemiddeling echtscheiding

Heeft u behoefte aan andere scheiding mediation maar staat die niet hier boven genoemd? Neem dan contact met ons op. Wij beschikken over mediators die graag met u mediation op maat samenstellen.

De checklist bij echtscheiding

Bij een scheiding is het lastig om het overzicht te bewaren van de zaken die al wel en die nog niet geregeld zijn. Er spelen allerlei dingen te gelijk. U moet de spullen verdelen, het papierwerk afronden, voor de kinderen zorgen en de lijst gaat zo maar door. Daarnaast kost het ook veel energie om een scheiding te verwerken. Het is daarom logisch dat u het overzicht soms even verliest.

Wij hebben een handige checklist echtscheiding voor u opgesteld. Zo ziet u geen dingen over het hoofd en houdt u netjes bij wat u al wel en nog niet heeft geregeld. Bekijk daarvoor onze checklist echtscheiding pagina

scheiding mediationWaar vindt mediation plaats?

Heeft u interesse in scheiding mediation? Wij hebben allerlei locaties verspreidt over heel Nederland, zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij hebben vestigingen in

Contactgegevens

Wilt u graag een afspraak maken met één van onze mediators? Of heeft u vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het volgende nummer
Tel. 0182 - 331060
E-mail: info@allaboutmediation.nl

Openingstijden

Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij zijn geopend op de volgende dagen en tijdstippen
Maandag van 9:00 tot 17:00
Dinsdag van 9:00 tot 17:00
Woensdag van 9:00 tot 17:00
Donderdag van 9:00 tot 17:00
Vrijdag van 9:00 tot 17:00

Bent u tijdens de kantoortijden niet beschikbaar? Maak dan een 's avonds een afspraak of in het weekend.

“Praten begint met luisteren,,