All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Mediation Groningen

Een mediator Groningen bemiddelt tussen conflictpartijen en probeert door veel en duidelijk te communiceren tot een oplossing te komen die voor beiden aanvaardbaar is. Een conflict kan zowel ontstaan op zakelijk gebied als in de relationele sfeer. Geen een van allen is prettig en daarom is van belang dat een probleem snel en vaardig wordt opgelost door een mediator.

MEDIATOR GRONINGEN HAALT DE ANGEL ERUIT!

Mediation Groningen zoekt samen naar een passende oplossing
Uw Mediation Groningen is aangesloten bij All About Mediation, een erkende organisatie met een landelijk netwerk met uitsluitend ervaren mediators. All About Mediation werkt alleen samen met bij het Nederlands Mediation Instituut geregistreerde mediators. Bij uw Mediation Groningen bent u verzekerd van professionele hulp bij uw arbeidsconflict of echtscheiding. Het grote voordeel van het werken met een Mediator Groningen is het feit dat u zelf te allen tijde zelf de touwtjes in de handen houdt en mocht u de behoefte hebben te willen stoppen, ook dat is geen probleem. Laten we het over de te hoge kosten die u ergens anders betaald maar niet hebben!

Vrijwillig en vertrouwelijk

Een succesvolle afwikkeling van welk conflict of echtscheidingsprocedure dan ook wordt alleen bereikt wanneer er duidelijkheid en structuur wordt aangebracht in de nieuwe relatie die ex-partners, privé dan wel zakelijk, met elkaar hebben. Uw Mediator Groningen kan u er bij helpen zo snel mogelijk een einde te maken aan deze onzekere periode. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op al uw vragen, of maak alvast een kennismakingsafspraak.

“Praten begint met luisteren,,