All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Mediation Lelystad

Heeft u problemen met de uitvoering van uw echtscheiding of zijn er problemen in de werkomgeving? Een mediator van All About Mediation kan u verder helpen bij conflicten op zowel zakelijk gebied als in de relationele sfeer. Een ervaren mediator bemiddelt en probeert met beide partijen tot een goede oplossing te komen. Het oplossen van conflicten verloopt via een mediator Lelystad vaak soepeler en sneller dan wanneer u een advocaat in de hand neemt.

MEDIATOR LELYSTAD HAALT DE ANGEL ERUIT!

Mediation Lelystad zoekt samen naar een passende oplossing
Uw Mediator Lelystad is aangesloten bij All About Mediation, een erkende organisatie met een landelijk netwerk met uitsluitend ervaren mediators. All About Mediation werkt alleen samen met bij het Nederlands Mediation Instituut geregistreerde mediators. Bij uw Mediation Lelystad bent u verzekerd van professionele hulp bij uw arbeidsconflict of echtscheiding. Het grote voordeel van het werken met een Mediator Lelystad is het feit dat u zelf te allen tijde zelf de touwtjes in de handen houdt en mocht u de behoefte hebben te willen stoppen, ook dat is geen probleem. Laten we het over de te hoge kosten die u ergens anders betaald maar niet hebben!

Vrijwillig en vertrouwelijk

Een succesvolle afwikkeling van welk conflict of echtscheidingsprocedure dan ook wordt alleen bereikt wanneer er duidelijkheid en structuur wordt aangebracht in de nieuwe relatie die ex-partners, privé dan wel zakelijk, met elkaar hebben. Uw Mediation Lelystad kan u er bij helpen zo snel mogelijk een einde te maken aan deze onzekere periode. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op al uw vragen, of maak alvast een kennismakingsafspraak.

“Praten begint met luisteren,,