All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Mediation Amersfoort

Een mediator Amersfoort van All About Mediation kan goed van pas komen wanneer u in een conflict verzeild bent geraakt. Dit kan bijvoorbeeld een echtscheiding zijn, een familieruzie of een probleem met uw werkgever/nemer. Door als mediator te bemiddelen tussen beide partijen wordt er op een rustige manier gecommuniceerd en een oplossing gecreëerd die voor iedereen aanvaardbaar is. Prettige bijkomstigheid is dat het hele proces in de meeste gevallen vriendelijker verloopt.
MEDIATOR AMERSFOORT HAALT DE ANGEL ERUIT!

Mediator Amersfoort zoekt samen naar een passende oplossing

Uw Mediation Amersfoort is aangesloten bij All About Mediation, een erkende organisatie met een landelijk netwerk met uitsluitend ervaren mediators. All About Mediation werkt alleen samen met bij het Nederlands Mediation Instituut geregistreerde mediators. Bij uw Mediator Amersfoort bent u verzekerd van professionele hulp bij uw arbeidsconflict of echtscheiding. Het grote voordeel van het werken met een Mediation Amersfoort is het feit dat u zelf te allen tijde zelf de touwtjes in de handen houdt en mocht u de behoefte hebben te willen stoppen, ook dat is geen probleem. Laten we het over de te hoge kosten die u ergens anders betaald maar niet hebben!

Vrijwillig en vertrouwelijk

Een succesvolle afwikkeling van welk conflict of echtscheidingsprocedure dan ook wordt alleen bereikt wanneer er duidelijkheid en structuur wordt aangebracht in de nieuwe relatie die ex-partners, privé dan wel zakelijk, met elkaar hebben. Uw Mediation Amersfoort kan u er bij helpen zo snel mogelijk een einde te maken aan deze onzekere periode. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op al uw vragen, of maak alvast een kennismakingsafspraak.

“Praten begint met luisteren,,