All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Scheiding via de mediator in Overijssel

In Overijssel beschikken wij over ervaren mediators om deze ingrijpende en pijnlijke gebeurtenis zo goed mogelijk te laten verlopen. Een scheiding is op zichzelf al vervelend genoeg, maar als er kinderen zijn is het nog belangrijker zorgvuldig te zijn. Een mediator kan er in dat geval voor zorgen dat uw scheiding beter verloopt. Een mediator kan natuurlijk ook bemiddelen bij een arbeidsconflict of zakelijk conflict.

Mediators in Overijssel

In verschillende steden in Overijssel, waaronder Almelo, Deventer, Enschede, Hardenberg, Hengelo en Zwolle zijn ervaren mediators actief die u kunnen helpen bij het bemiddelen van uw scheiding. Overijssel heeft mediators in vele steden zodat er altijd een mediator bij u in de buurt is.

Al onze mediators zijn MfN geregistreerd, zodat u gegarandeerd bent van meditation die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Naast scheidingen behandelt elke mediator in Overijssel ook andere vormen van conflicten, zoals arbeidsconflicten. Hiernaast kunt u zien welke mensen actief zijn in Overijssel als mediator. All About Mediation kan u bij een scheiding altijd een ervaren mediator aanbieden. Omdat deze mediators landelijk actief zijn, hoeft u niet in één van de steden te wonen om gebruik te maken van hun diensten.

Kies zelf je mediator

All About Mediators beschikt in Overijssel over meerdere ervaren mediators:

Dick Veldink
Astrid van het Bolscher 
Myra van den Goor
Annemarie Hork

 

Scheiding? Kies voor een ervaren mediator in Overijssel.

“Praten begint met luisteren,,