All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Mediation Rotterdam

Zijn er problemen in de arbeid- of relatiesfeer? En bent u op zoek naar een passende oplossing? Wanneer u kiest voor mediation Rotterdam van All About Mediation, dan kiest u voor betrouwbaarheid, ervaring en vanzelfsprekend kwaliteit. Alle mediators zijn gekwalificeerd en proberen samen met u tot de beste oplossing te komen. Een mediator bemiddelt niet alleen, maar geeft ook advies en stelt samen met u een plan op. Twijfel niet langer en maak een afspraak.

MEDIATOR ROTTERDAM HAALT DE ANGEL ERUIT!

Mediation Rotterdam zoekt samen naar een passende oplossing
Uw Mediator Rotterdam is aangesloten bij All About Mediation, een erkende organisatie met een landelijk netwerk met uitsluitend ervaren mediators. All About Mediation werkt alleen samen met bij het Nederlands Mediation Instituut geregistreerde mediators. Bij uw Mediaton Rotterdam bent u verzekerd van professionele hulp bij uw arbeidsconflict of echtscheiding. Het grote voordeel van het werken met Mediation Rotterdam is het feit dat u zelf te allen tijde zelf de touwtjes in de handen houdt en mocht u de behoefte hebben te willen stoppen, ook dat is geen probleem. Laten we het over de te hoge kosten die u ergens anders betaald maar niet hebben!

Vrijwillig en vertrouwelijk

Een succesvolle afwikkeling van welk conflict of echtscheidingsprocedure dan ook wordt alleen bereikt wanneer er duidelijkheid en structuur wordt aangebracht in de nieuwe relatie die ex-partners, privé dan wel zakelijk, met elkaar hebben. Uw Mediation Rotterdam kan u er bij helpen zo snel mogelijk een einde te maken aan deze onzekere periode. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op al uw vragen, of maak alvast een kennismakingsafspraak.

“Praten begint met luisteren,,