All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Zakelijke mediation

Een conflict op de werkvloer kan voor spanning en een verstoorde werksfeer zorgen. Het is daarom raadzaam om een zakelijke mediation sessie aan te vragen om er op een goede manier uit te komen. Aan de hand van een gekwalificeerde mediator worden alle belangen behandeld, om zo tot een goede oplossing voor het conflict te komen. All About Mediation helpt u hierbij graag verder.

ZAKELIJKE MEDIATION HAALT DE ANGEL ERUIT!

Zakelijke mediation voor op de werkvloer
Een ervaren mediator van All About Mediation kan als bemiddelaar optreden tijdens een zakelijke mediation sessie. In vele gevallen is slechte communicatie de oorzaak van het conflict, waardoor zakelijke mediation vooral bestaat uit communiceren op de juiste manier om zo beide partijen rustig aan het woord te laten. Zakelijke mediation zorgt er voor dat er een oplossing gevonden wordt die voor beide partijen aanvaardbaar is. Tevens is zakelijke mediation vele malen voordeliger, sneller en beter voor onderlinge verhoudingen. Twijfel daarom niet langer over zakelijke mediation, maar kies voor begeleiding van een gekwalificeerde mediator tijdens een zakelijke mediation sessie. Want conflicten op de werkvloer kosten niet alleen stress, maar verzieken de werksfeer voor alle betrokkenen.

Vrijwillig en vertrouwelijk

Een succesvolle hernieuwde samenwerking of beeindiging van de werkrelatie wordt alleen bereikt wanneer er duidelijkheid en structuur wordt aangebracht in de hernieuwde relatie of overeenstemming komt over de beëindiging. Begeleiding door middel van zakelijke mediation kan u hierbij helpen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op al uw vragen, of maak alvast een kennismakingsafspraak met een Business mediator.

“Praten begint met luisteren,,