All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Arbeidsmediation

Kampt u met een zakelijk conflict tussen u en uw werkgever? Of wellicht speelt er iets anders op de werkvloer waardoor de verhoudingen zijn verstoord? Een arbeidsmediation sessie kan u helpen door op een rustige wijze het conflict te bespreken en lange, dure procedures te voorkomen. Een conflict is niet prettig, maar met een mediator van All About Mediation tussen beiden zal het snel en soepel verlopen.

Arbeidsmediation bij een zakelijk conflict

Zakelijke conflicten komen helaas vrij vaak voor. Het verstoord in vele gevallen de werksfeer en verhouding tussen werknemer en werkgever. Wanneer het conflict voor veel spanning en stress zorgt is het verstandig arbeidsmediation in te schakelen om erger te voorkomen. Arbeidsmediation bij All About Mediation helpt de communicatie tussen beiden te verbeteren. Tevens wordt er tijdens arbeidsmediation bemiddelt bij diverse standpunten en zorgt de gekwalificeerde mediator er voor om samen met een duurzame oplossing op tafel te komen. Arbeidsmediation is effectief en voorkomt eindeloze procedures tussen werknemer en werkgever. Daarnaast is arbeidsmediation vaak goedkoper dan het in de hand nemen van een advocaat. Maak daarom een afspraak voor arbeidsmediation. Twijfel niet langer, maar los het samen op! maak een afspraak voor arbeidsmediation.

Arbeidsmediation vrijwillig en vertrouwelijk

Een succesvolle oplossing van een conflict wordt alleen bereikt wanneer er duidelijkheid en structuur wordt aangebracht in de zakelijke relatie die met elkaar heeft. Wij kunnen u er door middel van arbeidsmediation bij helpen zo snel mogelijk een einde te maken aan deze onzekere periode. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op al uw vragen, of maak alvast voor een kennismakingsafspraak voor arbeidsmediation.

“Praten begint met luisteren,,