All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Mediation Dordrecht

Een conflict of echtscheiding kost al tijd en emoties genoeg! Als u gebruik maakt van een mediator kan alles sneller en soepeler verlopen dan wanneer u naar de rechtbank stapt. Conflicten zijn nooit prettig, dus waarom het lastiger maken dan nodig is? All About Mediation staat u bij en bemiddelt tussen beiden. Twijfel niet langer en kies voor een mediator Dordrecht om samen tot een oplossing te komen.

MEDIATOR DORDRECHT HAALT DE ANGEL ERUIT!

Mediation Dordrecht zoekt samen naar een passende oplossing
Uw Mediation Dordrecht is aangesloten bij All About Mediation, een erkende organisatie met een landelijk netwerk met uitsluitend ervaren mediators. All About Mediation werkt alleen samen met bij het Nederlands Mediation Instituut geregistreerde mediators. Bij uw Mediation Dordrecht bent u verzekerd van professionele hulp bij uw arbeidsconflict of echtscheiding. Het grote voordeel van het werken met een Mediator Dordrecht is het feit dat u zelf te allen tijde zelf de touwtjes in de handen houdt en mocht u de behoefte hebben te willen stoppen, ook dat is geen probleem. Laten we het over de te hoge kosten die u ergens anders betaald maar niet hebben!

Vrijwillig en vertrouwelijk

Een succesvolle afwikkeling van welk conflict of echtscheidingsprocedure dan ook wordt alleen bereikt wanneer er duidelijkheid en structuur wordt aangebracht in de nieuwe relatie die ex-partners, privé dan wel zakelijk, met elkaar hebben. Uw Mediator Dordrecht kan u er bij helpen zo snel mogelijk een einde te maken aan deze onzekere periode. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op al uw vragen, of maak alvast een kennismakingsafspraak.

“Praten begint met luisteren,,