All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Scheiding via de mediator in Groningen

In Groningen beschikken wij over ervaren bemiddelaars om deze onverwachte en onverwachte gebeurtenis zo goed mogelijk te laten verlopen. Een scheiding is op zichzelf al vervelend genoeg, maar als er kinderen zijn is het nog belangrijk zorgvuldig te zijn. Een mediator kan er in dat geval voor zorgen dat uw scheiding beter verloopt. Een mediator kan natuurlijk ook middelen opleveren bij een arbeidsconflict of zakelijk conflict.

Bemiddelaars in Groningen

In verschillende steden in Groningen, waaronder Groningen , Hoogezand , Veendan, Winschoten, Haren en Roden zijn ervaren mediators actief die u kunnen helpen bij de middelen van uw scheiding. Groningen heeft bemiddelaars in vele steden zodat er altijd een bemiddelaar bij u in de buurt is.

Al onze bemiddelaars zijn door MfN geregistreerd, zodat u gegarandeerd van meditatie voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Naast scheidingen besproken elke mediator in Groningen ook andere vormen van conflicten, zoals arbeidsconflicten. Hiernaast kunt u zien welke mensen actief zijn in Groningen als bemiddelaar. All About Mediation kan u bij een scheiding altijd een ervaren mediator aanbieden. Omdat deze bemiddelaars landelijk actief zijn, hoeft u niet in één van de steden te wonen om gebruik te maken van hun diensten.

 

Kies zelf je bemiddelaar

All About Mediators beschikt in Groningen over meerdere ervaren mediators:


Judith Bos 
Robbert Hogenelst
Frederike Hogenelst

Scheiding? Kies voor een ervaren mediator in Groningen.

“Praten begint met luisteren,,