All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Mediation Alkmaar

Bij een conflict tussen twee partijen kan een mediator uitkomst bieden. Vaak is een scheiding, familieruzie of probleem op de werkvloer al vervelend genoeg. Door voor een mediator te kiezen verloopt het proces soepel en wordt er getracht samen tot een duurzame oplossing te komen. Een mediator Alkmaar bemiddelt tussen beiden en geeft advies daar waar nodig.
MEDIATOR ALKMAAR HAALT DE ANGEL ERUIT!

Mediator Alkmaar zoekt samen naar een passende oplossing

Uw mediation Alkmaar is aangesloten bij All About Mediation, een erkende organisatie met een landelijk netwerk met uitsluitend ervaren mediators. All About Mediation werkt alleen samen met bij het Nederlands Mediation Instituut geregistreerde mediators. Bij uw mediation Alkmaar bent u verzekerd van professionele hulp bij uw arbeidsconflict of echtscheiding. Het grote voordeel van het werken met een mediator Alkmaar is het feit dat u zelf te allen tijde zelf de touwtjes in de handen houdt en mocht u de behoefte hebben te willen stoppen met de mediation Alkmaar, ook dat is geen probleem. Laten we het over de te hoge kosten die u ergens anders betaald maar niet hebben!

Vrijwillig en vertrouwelijk

Een succesvolle afwikkeling van welk conflict of echtscheidingsprocedure dan ook wordt alleen bereikt wanneer er duidelijkheid en structuur wordt aangebracht in de nieuwe relatie die ex-partners, privé dan wel zakelijk, met elkaar hebben. Uw mediator Alkmaar kan u er bij helpen zo snel mogelijk een einde te maken aan deze onzekere periode. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op al uw vragen, of maak alvast een kennismakingsafspraak.

“Praten begint met luisteren,,