All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Mediators door heel Nederland

In Nederland mag iedereen zich mediator noemen. Er zijn dan ook enkele duizenden mediators actief. Hoe vind je tussen al dat aanbod een betrouwbare mediator? All About Mediation is een landelijke organisatie, gevestigd in <stad>. Al onze mediators zijn door het Nederlands Mediation Instituut (NMI) gecertificeerd. Dat betekent dat zij aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.

Een NMI-gecertificeerde mediator is niet alleen officieel geregistreerd als mediator, maar heeft ook een uitgebreide opleiding gevolgd en zowel een praktijk- als theorie-examen volbracht. Eenmaal gecertificeerd moet de mediator aan strenge kwaliteitseisen blijven voldoen, zoals bijvoorbeeld het volgen van permanente educatie. Van de duizenden mediators in Nederland zijn er ongeveer 800 gecertificeerd.

Ervaring

Onze mediators zijn niet alleen gecertificeerd, zij hebben ook ruime praktijkervaring op het gebied van echtscheiding, familieruzies, arbeidsconflicten en zakelijke conflicten. Zij zijn betrokken en stellen zich doortastend op. Op jaarbasis bemiddelen wij in enkele honderden conflictsituaties. Kijk bij <praktijkvoorbeelden> voor voorbeelden van conflicten waarin onze mediators betrokken waren.

Een mediator bij jou in de buurt

Onze mediators zijn verspreid door het hele land gevestigd. Er zit er dus altijd eentje tussen bij jou in de buurt.

“Praten begint met luisteren,,