All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Vacatures bij All About Mediation

Mediators uit het hele land hebben zich aangesloten bij All About Mediation. Onze mediators zijn gespecialiseerd in scheidings- en omgangszaken, familieconflicten, zakelijke en arbeidsconflicten. Op deze pagina kan je zien in welke regio's er nog mediation vacatures zijn.

Eigen praktijk

Wij zijn geen franchiseonderneming, maar werken alleen met mediators die  een eigen praktijk voeren. Aansluiting bij All About Mediation is dan ook gratis. Pas als de mediator via onze organisatie een zaak toebedeeld krijgt, betaalt hij of zij een van te voren vastgelegde vergoeding aan All About Mediation.

Voordelen

All About Mediation biedt zelfstandige mediators ondersteuning bij hun profilering op internet. Met een eigen praktijk is het soms lastig om op te vallen: wij helpen je je vindbaarheid te vergroten. Daarnaast biedt All About Mediation een platform voor onderlinge ontmoeting en samenwerking tussen collega's.

Eisen

Om een hoge kwaliteit te waarborgen werken wij alleen met MfN Register Mediators. Ook vragen wij enkele jaren (en enkele tientallen afgeronde mediations) ervaring. Ben jij een ervaren en register mediator? Heb je een goedlopende praktijk? En ben je werkzaam in een van de onderstaande regio's? Stuur dan een motivatie-email en CV naar, onder vermelding van 'mediation vacature'. Als daaruit blijkt dat aansluiting zinvol zou kunnen zijn, bellen we je voor een kennismakingsgesprek.

“Praten begint met luisteren,,