All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Bemiddeling bij conflict

Mediation wordt steeds vaker ingezet als vorm van conflictbemiddeling in allerlei situaties. Heb je een conflict op het werk? Een burenruzie? Van een familievete over een erfenis? Mediation kan een uitkomst bieden.

Mediation is ook geschikt bij conflicten tussen of binnen bedrijven. Meer informatie vind je tegelijkertijd bij zakelijke informatie. Wil je als werkgever en werknemer op goede voet uit elkaar, dan kan exit mediation daarbij helpen.

Verstoorde communicatie

Mediation werkt vooral goed in situaties waarbij de communicatie tussen de conflicterende partijen verstoord of zelfs volledig geëscaleerd is. Het wederzijds vertrouwen ontbreekt of is beschadigd. Ook als partijen nog wel met elkaar communiceren kunnen de belangen soms onverenigbaar lijken. Onder begeleiding van een mediator wordt alles op een rijtje gezet en is er ruimte voor creatieve oplossingen. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van één van onze deskundige mediators.

Snel en effectief

Uit onderzoek blijkt dat mediation een snelle en effectieve manier is om tot een oplossing te komen. De communicatie tussen de conflicterende partijen wordt hersteld, zodat de relaties zich normaliseren. Vervolgens kan gezocht worden naar een gemeenschappelijke oplossing gebaseerd op een gelijkwaardig begrip van elkaars belangen. Niet systematisch vormt een succesvolle mediation de basis voor een constructieve doorstart van bijvoorbeeld een arbeidsrelatie.

Mediation: ook voor jouw conflict?

Vraag je je af of mediation een oplossing zou kunnen zijn voor jouw conflict? Neem contact op met ons op en één van onze ervaren mediators staat je graag te woord. Samen spreken we de situatie door: wat is er precies aan de hand? Hoe is deze situatie ontstaan? En wie zijn er allemaal bij betrokken? Op basis van zo'n gesprek wordt gezamenlijk beoordeeld of mediation een passende methode is. Bel voor meer informatie: 0182-331060 of stuur een e-mail naar info@allaboutmediation.nl 

“Praten begint met luisteren,,