All About Mediation is specialist video mediation. 100% veilig! Ontdek meer

Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Volg een opleiding mediation

Mediator worden en op zoek naar een opleiding voor mediation? Mediation is een groeiende markt. Steeds meer mensen besluiten daarom mediator te worden. Mediation kan worden uitgeoefend als zelfstandig beroep. Daarnaast volgen veel mensen een mediation opleiding als aanvulling op en verdieping van hun huidige werkzaamheden. 

De beste mediation opleiding krijg je uiteraard van docenten die zelf MfN-registermediators zijn. Om de kennis van de theorie extra kracht bij te zetten, is ervaring uit de praktijk vrijwel onmisbaar. Voor een goede opleiding mediation en coaching sturen wij je met volle overtuiging door naar https://www.demediatoropleiders.nl/. Ben je op zoek naar de beste mediation opleiding, neem dan zeker een kijkje!

Mediation opleiding: voor wie?

Een opleiding tot mediator volg je natuurlijk als je zelfstandig mediator wilt worden. Door de groeiende populariteit van mediation vestigen steeds meer mensen zich als onafhankelijk mediator. Dankzij de ruime toepasbaarheid van een opleiding tot mediator, en het toekomstperspectief, besluiten veel mensen deze te volgen.

Ook mensen die in hun werk veel met conflicten te maken hebben, of zich willen verdiepen in conflictmanagement, kiezen voor een mediation opleiding. Meer kennis en ervaring over mediation als methode van conflicthantering komt vooral van pas in beroepen waarin sprake is van afhankelijke relaties (bijvoorbeeld tussen klant en leverancier), waarin sprake is van politieke sturing, in organisaties die zich bezighouden met service- en dienstverlening, of in werkvelden die gekenmerkt worden door een grote scheiding tussen beleid en uitvoering. Een opleiding tot mediator is dus breed inzetbaar.

Welke opleiding of school voor mediation?

Zoek je een goede opleiding mediation en coaching door gekwalificeerde docenten, neem dan eens contact op met ons hoofdkantoor, wij vertellen je graag meer over onze opleiding mediation.


0182-331060

“Praten begint met luisteren,,