Direct contact?

Laat u terugbellen

BEL MIJ TERUG

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Bel ons vandaag

Wij staan voor u klaar

0182-331060

Of stuur een email

En u hoort snel van ons

Volg een opleiding mediation

Mediator worden en op zoek naar een opleiding voor mediation? Mediation is een groeiende markt. Steeds meer mensen besluiten daarom mediator te worden. Mediation kan worden uitgeoefend als zelfstandig beroep. Daarnaast volgen veel mensen een mediation opleiding als aanvulling op en verdieping van hun huidige werkzaamheden. www.demediatoropleiders.nl

Mediation opleiding: voor wie?

Een opleiding tot mediator volg je natuurlijk als je zelfstandig mediator wilt worden. Door de groeiende populariteit van mediation vestigen steeds meer mensen zich als onafhankelijk mediator.

Ook mensen die in hun werk veel met conflicten te maken hebben, of zich willen verdiepen in conflictmanagement, kiezen voor een mediation opleiding. Meer kennis en ervaring over mediation als methode van conflicthantering komt vooral van pas in beroepen waarin sprake is van afhankelijke relaties (bijvoorbeeld tussen klant en leverancier), waarin sprake is van politieke sturing, in organisaties die zich bezighouden met service- en dienstverlening, of in werkvelden die gekenmerkt worden door een grote scheiding tussen beleid en uitvoering.

Welke opleiding of school voor mediation?

Meer weten over de opleiding voor mediation? Bel met ons hoofdkantoor, wij vertellen je graag meer over onze opleiding mediation.
0182-331060

“Praten begint met luisteren,,